Sportive

UCB a pierdut derby-ul Olteniei. Gorun: Arbitraj ORIBIL!

Echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi a pierdut derby-ul Olteniei. CS Universitatea Craiova s-a impus în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, scor 32-28, după ce la pauză scorul era egal, 17-17. După această înfrângere, UCB a coborât pe locul trei în clasamentul seriei D din Divizia A.

Meci încrâncenat în derby-ul Olteniei la handbal masculin, între UCB Târgu Jiu şi CSU Craiova. O partidă presărată cu multe durităţi, cu unele dueluri duse dincolo de limita sportivităţii, în special din partea oaspeţilor şi tolerate de brigada de arbitri. Iubitorii handbalului din Târgu-Jiu aşteptau un meci spectaculos între cele două echipe, doar că spectacolul handbalistic a fost stricat de prestaţia lamentabilă a brigăzii de arbitri, chiar sub privirile observatorului trimis de Federaţia Română de Handbal.

Prima parte a jocului a fost una sub semnul echilibrului, drept dovadă cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 17-17, graţie şi numeroaselor intervenţii ale portarului Bogdan Motoi. Repriza a doua a fost una de coşmar pentru UCB. Echilibrul din teren a fost rupt de numeroasele decizii neinspirate ale celor doi arbitri, care nu au judecat fazele de joc cu aceeaşi măsură pentru ambele echipe. Ninel Costache din Bucureşti şi Adrian Vasile din Ploieşti au făcu meciul praf. Atât publicul venit la sală, cât şi jucătorii antrenaţi de Adrian Gorun au fost iritaţi de maniera de arbitraj, iar numeroasele eliminări din tabăra gorjenilor au dus la ruperea echilibrului din teren. Şi, ca și cum nu era de ajuns, formaţia gorjeană a rămas, pe parcursul reprizei secunde, fără doi dintre oamenii de bază. Ionuţ Mazilu şi Alexandru Mărgineanu au ieşit accidentaţi. Cu un lot numeric restrâns, UCB a cedat iniţiativa, iar oaspeţii au profitat şi au plecat cu cele trei puncte de la Târgu-Jiu.

„Am pierdut pe fondul unui arbitraj oribil”, a declarat, la finalul meciului, Adrian Gorun, antrenorul UCB, care a ţinut să mulţumească publicului venit la sală pentru a susţine echipa.

După acest eşec, UCB a coborât pe locul trei în clasament, cu 12 puncte. Următorul meci din campionat este programat marţi, 5 noiembrie, tot la Târgu-Jiu, în compania liderului seriei D, CSM Oradea. Între timp, gorjenii vor juca duminică, 3 noiembrie, de la ora 15.00, în Cupa României, pe teren propriu, cu HC Beldiman Arad.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here