MotruStirile Zilei

UATAA Motru, tot fără bani pentru certificate. Morega: Dezinteres total!

Se apropie data de la 30 aprilie iar de la guvern nu vine nicio veste privind UATAA Motru.

Uzina de Agent Termic nu are banii pentru achiziționarea certificatelor de CO2. UATAA trebuie să cumpere, până săptămâna viitoare, 47 de mii de certificate, care au ajuns să se vândă la prețuri colosale, de peste 44 de euro bucata.

“Cred că e vorba de nepăsare, dezinteres din partea factorilor de decizie. Consider să se dorește închiderea pe cale naturală a UATAA” declară primarul Cosmin Morega.

Din cauza situației incerte de la UATAA Motru, tot mai mulți cetățeni fac, zilnic, zeci de cereri de debranșare și se racordează la rețeaua de gaze. Cosmin Morega reafirmă că Motrul se va confrunta cu o problemă socială, dacă uzina de agent termic nu va mai putea funcționa, instituțiile publice, cele de învățământ și agenții economici fiind racordați la sistemul centralizat.

Comments (1)

  1. Ba nea’ nepotu’ lu’ nea’ Dan a lu’ Morega, mai lasa ne draq’ cu UATA ta cu tot, chiar asa prosti crezi pe toti gorjenii, voi la Motru sa beneficiati de caldura gratis si sa plateasca tot judetul sau chiar toata tara datoriile voastre, caldura voastra? La cate sute de miliarde a bagat guvernul in curu’ vostru va construia o centrala nucleara sa va incalziti. Puneti dracu’ mana si va bransati fiecare la gaze si platiti caldura fiecare din buzunarul vostru. De ce sa platesc eu de la Stanesti caldura ta la bloc la Motru? Asa ca cetatene de la bloc, ce tai pasarica’n loc de porc, da-ne un raspuns. De ce ???????

Comment here