LIFE

Twitter îşi manifestă interesul pentru a cumpăra TikTok

Compania Twitter ar fi deschis discuţiile despre o eventuală achiziţie a operaţiunilor în SUA ale TikTok, relatează Reuters, citând două surse din interiorul procesului de negociere. Experţii sunt sceptici că Twitter ar avea totuşi abilitatea financiară să cumpere gigantul chinezesc.

Este puţin probabil ca Twitter să poată negocia mai bine decât Microsoft şi să completeze tranzacţia în mai puţin de 45 de zile, termenul limită înaintat de Doland Trump către compania-mamă ByteDance pentru a vinde TikTok-ul în SUA.

Valoarea de piaţă a Twitter este de aproxiamtiv 30 de miliarde de dolari, aceeaşi sumă la care sunt evaluate şi activele TikTok ce urmează să fie cesionate, ceea ce înseamnă că este nevoie de o infuzie de capital pentru a putea suporta o tranzacţie de acest tip, mai spun sursele. TikTok, ByteDance şi Twitter au refuzat să comenteze.

TikTok a intrat în atenţia autorităţilor americane după ce au exista temeri cu privire la problemele de securitate naţională, din cauza faptului că datele colectate de la utilizatorii americani ar putea fi folosite de guvernul de la Beijing.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here