LIFE

TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câștigătorului Eurovision

Cum va fi ales reprezentantul României la Eurovision? TVR a schimbat, anul acesta, regulile și va lucra cu o casă de discuri pentru a alege câștigătorul. Postul public anunță un parteneriat cu Global Records, în portofoliul căreia sunt, printre alții, Delia, Carla’s Dreams, Irina Rimes și Inna.

Parteneriatul vine în contextul în care TVR a schimbat regulile de alegere a reprezentantului României, adică:

  • o “comisie” va desemna o voce din muzica românească (fără înscriere sau concurs)
  • pentru “voce” se vor compune mai multe piese separate, din care cinci vor merge în finala națională și se va alege una.

“TVR a optat pentru acest parteneriat pornind de la o serie de factori, precum cifrele impresionante pe care Global Records le-a înregistrat în ultimii ani în ceea ce priveşte prezenţa pieselor şi a artiştilor săi în topurile radio şi tv, cifrele legate de accesările pe YouTube, numărul de ţări în care sunt ascultate piesele produse de Global Records și numărul de abonaţi pe conturile de social media”.

Liana Stanciu, șeful delegației Eurovision: „Nivelul la care se desfășoară concursul Eurovision în ultimii ani, complexitatea show-urilor din etapa internațională, precum și imperativul atingerii excelenței de către piesa și artistul care reprezintă România au condus, în mod firesc, la această nouă viziune și la colaborarea cu un partener consacrat în domeniu, așa cum este Global Records.”

Ce spune Global: “Global Records a acceptat anul acesta propunerea TVR de a colabora, fără niciun fel de compensație financiară, pentru participarea României la cea mai importantă competiție de muzică din lume, Eurovision, și pune la dispoziție toate resursele sale de creație, de la artiși, producători, compozitori, songwriters, până la studiouri și tot ce înseamnă echipamente tehnice și echipă de specialiști în domeniu. Astfel, Global Records asigură tot necesarul creativ, însă alegerea finală a artistului care va reprezenta anul acesta România la Eurovision, dar și a piesei, va fi a comisiilor de specialitate și a publicului.”

TVR nu a dat mai multe detalii despre ce va însemna, exact, acest parteneriat, doar că este unul “cu valoare financiară zero” dar în care “ambii parteneri investesc resurse financiare, tehnice și artistice pentru reprezentarea României la Eurovision cu un moment artistic de valoare, complex și atractiv atât pentru publicul din România, cât și pentru cel internațional”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here