LIFE

Turnul Eiffel, luminat în fiecare seară în semn de omagiu faţă de persoanele care luptă împotriva Covid-19

Turnul Eiffel din Paris a fost luminat, vineri seară, iar cuvântul “Merci/Mulţumesc” a fost proiectat pe acesta, în semn de omagiu pentru toate persoanele care sunt implicate în lupta împotriva coronavirusului.

Potrivit autorităţilor locale, începând de vineri seară, Turneul Eifflel va fi luminat, în intervalul 20.00-23.00, urmând să fie proiectate mesaje de mulţumire, dar şi îndemnuri de a rămâne acasă.

“Începând de vineri, în fiecare seară, între orele 20:00 şi 23:00, Turnul Eiffel va omagia toate persoanele mobilizate în faţa COVID-19, proiectând mesaje de recunoştinţă şi îndemnuri de a rămâne acasă. La ora 20:00, cuvântul ‘Mulţumesc’ va fi afişat pe Turnul Eiffel ca omagiu pentru cadrele medicale, poliţişti, jandarmi, pompieri, ambulanţieri, membri ai serviciilor de securitate, soldaţi, casieriţe şi casieri, gunoieri, comercianţi, curieri, voluntari, asociaţii, parizieni şi pariziene, pentru toţi cei mobilizaţi împotriva COVID-19”, se arată într-un comunicat al Primăriei Parisului, postat pe Twitter.

Noul coronavirus a cauzat 299 de noi decese înregistrate în 24 de ore în Franţa, bilanţul total fiind de 1.995 de la începutul pandemiei, au anunţat vineri autorităţile sanitare franceze, scrie AFP. Premierul francez, Edouard Philippe, a anunţat, vineri, o prelungire a izolării – cu două săptămâni – începând de marţi şi până miercuri, la 15 aprilie, în lupta împotriva epidemiei Covid-19.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here