Sportive

Turneul Final Valoare Junioare 3. Echipa lui Enache și-a aflat adversarele

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu-Jiu, antrenată de Andrei Enache, va participa, în perioada 2-6 iunie 2021, la Turneul Final Valoare -Junioare 3, ce va avea loc în Sala Sporturilor din Reșița.

Fetele lui Andrei Enache au reușit performanța de a ajunge la Turneul Final, între cele mai bune opt echipe din țară la categoria lor de vârstă, la doar al doilea sezon de când CSM Târgu-Jiu a pornit la drum cu această generație de handbaliste, talentate și ambițioase.

Echipele care vor lupta pentru titlu sunt: CSM Târgu-Jiu, ACS Lucian Bute Galați, CSS Bacău, CSS 6 București, CSM București, CSM Corona Brașov, HC Junior BB Buzău și CSM Slatina. Cele opt echipe au fost împărțite în două grupe. CSM Târgu-Jiu a fost repartizată în Grupa 1, din care mai fac parte CSS 6 București, CSM București și CSM Slatina.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu-Jiu, anticipează o luptă strânsă pentru ocuparea primelor două locuri în grupă, ce duc în semifinalele competiției.

„Din punctul meu de vedere, această grupă este una foarte puternică. Vom înfrunta pe CSS 6 București, echipa campioană națională la Junioare 4, CSM Bucuresti, o echipă cu pretenții la medalii și CSM Slatina, o echipă destul de redutabilă. Anticipez o „bătălie” încrâncenată pentru primele două locuri, care duc în semifinale. Avem o echipă unită, cu jucătoare talentate și sunt sigur că vom face un turneu bun. Ne bucurăm că am ajuns la Turneul Final. Nu a fost ușor, pentru că suntem un club la început de drum, dar serios şi care vrea să facă performanţă, iar pentru rezultatele din ultima perioadă s-a muncit mult. Obiectivul echipei noastre rămâne același: să creștem în valoare de la meci și să jucăm cu zâmbetul pe buze. Acest turneu este un prilej foarte bun de a vedea la lucru cele mai bune echipe din România la această categorie de vârstă și sunt sigur că această experiență, aceste meciuri, grupa din care facem parte, o să ne ajute mult în dezvoltarea familiei CSM Târgu-Jiu” a declarat Ilieș pentru csmtargujiu.ro

Marți, 25 mai 2021, a avut loc, online, tragerea la sorți pentru Turneul Final Valoare – J3 Feminin.

Comment here