Sportive

Turneu de fotbal virtual la Dolce Vita. Cine l-a câștigat

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj se menține activă în această perioadă în care campionatele regulate de minifotbal sunt întrerupte. Săptămâna trecută, în colaborare cu Complexul Dolce Vita, ACS Minifotbal Gorj a organizat un turneu de fotbal virtual, de FIFA 20 pe Playstation 4.

32 de jucători s-au înscris la start, cu denumirile echipelor înscrise în cele două campionate majore de minifotbal din Complexul Dolce Vita, Liga 1 și Liga 2. Faza grupelor și primele faze eliminatorii s-au jucat în mediul online, fiecare de acasă. Semifinalele și cele două finale au avut loc sâmbătă, în Complexul Dolce Vita din Parcul Central.

Primăria Bălești a ieșit cea mai câștigată din această competiție, ambii jucători care au ajuns în finală având echipă cu denumirea de Bălești! Ne-am amintit acum de Cupa Porcului din anul 2014, disputată la minifotbal între Internațional Bălești și Internațional Bălești 2.

Finala nu a avut istoric. Primăria Bălești, reprezentată de George Urse, a deschis scorul, dar Primăria Bălești 2, cu Bogdan Sanda la controlul joystick-ului, a marcat de 7 ori și a câștigat fără emoții.

Finala mică a fost adjudecată de Dream Team Târgu-Jiu, multipla campioană a Gorjului la minifotbal în ultimii ani, reprezentată la acest turneu de Bogdan Dănăricu, cunoscutul fotbalist al echipei Pandurii Târgu Jiu. Pe locul 4 s-a clasat Daniel Rădulescu, reprezentant al echipei Star Team 2.

Meciurile din semifinale și finale au fost transmise LIVE pe pagina de Facebook a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu. Celelalte jocuri au putut fi urmărite, pe parcursul competiției, pe Youtube.

Rezultate semifinale

Dream Team Tg-Jiu – Primăria Bălești 3-5

Primăria Bălești 2 – Star Team 2 5-3

Finala mică: Dream Team Tg-Jiu – Star Team 2 5-2

Finala: Primăria Bălești – Primăria Bălești 2 1-7

La festivitatea de premiere a participat președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu, reprezentantul Complexului Dolce Vita, Daniel Buleac, dar și Horațiu Guță, reprezentant Anasport. Primii 2 clasați, Bogdan Sanda și George Urse, au primit echipament sportiv din partea Anasport, în timp ce jucătorii clasați pe locurile 3 și 4, Bogdan Dănăricu și Daniel Rădulescu, au primit echipament sportiv din partea ACS Minifotbal Gorj.

Listă premiere:

Locul 1 – Bogdan Sanda (Primăria Bălești 2): Cupă, echipament sportiv de la Anasport, un tricou Dolce Vita, voucher de intrare la piscina Dolce Vita Summer Fun valabil o lună de zile și 2 mingi

Locul 2 – George Urse (Primăria Bălești): Echipament sportiv de la Anasport, un tricou Dolce Vita, voucher de intrare la piscina Dolce Vita Summer Fun valabil o lună de zile și 2 mingi

Locul 3 – Bogdan Dănăricu (Dream Team): Echipament sportiv de la ACS Minifotbal Gorj, un tricou Dolce Vita și 2 mingi

Locul 4 – Daniel Rădulescu (Star Team 2): Echipament sportiv de la ACS Minifotbal Gorj, un tricou Dolce Vita și o minge

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here