Sportive

Turneu amical la Zalău pentru elevele lui Andrieș

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu-Jiu participă, pe 5 și 6 august, la un puternic turneu amical, Cupa Consiliului Județean Sălaj. Pe lângă echipa organizatoare, HC Zalău, au fost invitate CSM Târgu-Jiu, CSM Slatina și CS Bekescsabai din Ungaria.

Handbalistele grupării gorjene se pregătesc intens pentru debutul în Liga Florilor. Gorjencele vor avea parte de alte trei partide de verificare foarte puternice, două confruntări cu echipe care activează în Liga Florilor, HC Zalău, antrenată de Gheorghe Tadici și CSM Slatina, dar și o partidă cu o formație din campionatul Ungariei, CS Bekescsabai.

”Va fi un turneu foarte bun de pregătire, după care vom putea trage concluzii despre punctul în care suntem la nivelul pregătirii fizice și tehnico-tactice. Întâlnim două echipe cu o mare experiență la nivelul primei ligi, iar asta ne bucură, pentru că ne așteptăm la două meciuri extrem de puternice. În meciul împotriva echipei din Ungaria vom urmări în mare parte să avem un ritm foarte ridicat și să dăm minute tuturor jucătoarelor” a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

Comment here