Din JudetStirile Zilei

Turcinești: Branșare GRATUITĂ la rețeaua de canalizare

Rețeaua de canalizare din comuna Turcinești a fost predată Aparegio, deși lucrări nu sunt finalizate.

Investiția este gata în proporție de 80%, primarul Dumitru Modrea estimând că ar mai fi de lucru încă două luni. Edilul liberal a decis, însă, predarea canalizării către Aparegio pentru a evita eventuale branșamente ilegale și, poate, înfundarea canalizării.  

Dumitru Modrea anunță că locuitorii comunei Turcinești, care vor solicita să fie racordați la rețeaua de canalizare, vor fi scutiți de plata taxelor vreme de 6 luni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. O predare cu iz electoral, de altfel însăsi titlul” Rețeaua de canalizare din comuna Turcinești a fost predată Aparegio, deși lucrări nu sunt finalizate” denotă că deși au trecut mai bine de 2 ani de când trebuia finalizată, acest lucru nu s-a întâmplat. De altfel cu un proces verbal de predare parțială incomplet, cu lipsa unor automatizări, cetățenii sunt amagiti cu scutirea de la taxa de racordare. Corect până aici, asta nu înseamnă că nu vor plăti taxa de canalizare lunară, aceasta va fi plătită imediat ce vom semna contractele cu APAREGIO. Apropo vreo 6 șase angajați ai APAREGIO străbat zilele acestea cele două sate încheiând contractele, ori luna viitoare ve-ți platii și canalizarea.Pentru cei care nu dau crezare celor precizate, rog consultați Hotărîrea AGA 26 din 28.08.2020 a APAREGIO, unde veti constata ca aceleași facilitati au fost acordate și altor comune nu numai comunei noastre, ori acest lucru atestă clar că APAREGIO nu are decât un singur interes, acela de a ne percepe taxe, indiferent dacă această canalizare functioneaza sau nu. In rest numai de bine!

Comment here