Stirile ZileiTârgu-Jiu

Turcan: Gorjenii au de ales între un model bazat pe dezvoltare pe fonduri europene şi modelul PSD

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marți, la Târgu-Jiu că locuitorii municipiului şi cetăţenii din judeţul Gorj au de ales, la alegerile locale, între un model bazat pe dezvoltare pe fonduri europene şi implicare şi între modelul PSD, caracterizat, în opinia sa, de birocraţie, neputinţă şi suspiciuni de corupţie.

Turcan a ținut o conferință de presă după ce, anterior, la Primăria Târgu-Jiu a participat la semnarea contractului pentru finalizarea variantei ocolitoare a municipiului, respectiv a celui pentru realizarea podului din zona Lainici, din Defileul Jiului. Primul contract are o valoare de 44 de milioane de euro şi durată de execuţie de 18 luni, iar cel de-al doilea, de 5 milioane de euro şi termen de finalizare 12 luni.

Raluca Turcan a declarat că, la nivelul Județului Gorj, cu ajutorul programului de lichidităţi pentru companii, peste 200 de companii au fost salvate, pe timpul pandemiei,  pentru că au primit bani la timp, fiind vorba despre aproximativ 23.000 de locuri de muncă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here