Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Tunel de decontaminare și la Spitalul Dobrița

O firmă din Târgu-Jiu a oferit o sponsorizare importantă Spitalului de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” de la Dobrița: un tunel de decontaminare și 150 de viziere.

Liderul sindical din cadrul unității, Ion Măruță, spune că noul echipament generează încredere, aducând un plus de siguranță pentru personalul medical. Deocamdată, nu este folosit, întrucât în unitate nu există nicio suspiciune de infectare cu coronavirus.

Ion Măruță spune că moralul personalului de la Dobrița este bun, fiind pregătit să facă față eventualilor bolnavilor de COVID-19, ținând cont că bolile tratate aici sunt foarte contagioase și poate mult mai grave.

Există, însă, îngrijorare ținând cont de ceea ce se întâmplă la alte spitale din țară. Ultimul focar înregistrat este la spitalul din Botoșani, unde peste 150 de angajații -medici, asistenți, personal administrativ- au contactat coronavirusul.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. „Noul echipament generează încredere, aducând un plus de siguranță pentru personalul medical” – Ce plus de siguranta daca nu este folosit.

Comment here