Din JudetStiriStirile Zilei

Țuilă: Sunt obligat s-o susțin pe Dăncilă! 70% din localitate MĂ VA ÎNJURA!

”Sunt pentru prima dată în situația în care 70% dintre cetățenii comunei mă vor înjura!” recunoaște Florinel Țuilă, referindu-se la campania electorală pe care va trebui să i-o facă Vioricăi Dăncilă, luna viitoare. Primarul din Cătunele a avertizat, încă dinainte de congres, că există riscul ca lumea să n-o voteze pe Dăncilă, dacă este desemnată candidat PSD la prezidențiale. Țuilă are o părere proastă și despre Klaus Iohannis. Zice că-n turul doi va susține pe oricine îi va fi contracandidat. Sunt mulți primari în Gorj nehotărâți, deși într-o lună începe campania electorală.

Florinel Țuilă se așteaptă la o campanie electorală în care să încaseze multe înjurături, din cauza candidatului propus de PSD la prezidențiale. Edilul nu crede că poate obține mai mult de 30%, în Cătunele, pentru Viorica Dăncilă.

Țuilă spune că 70% dintre votanții din localitate sunt orientați deja către Mircea Diaconu, Dan Barna și Klaus Iohannis.   

Ion Ciocea se gândește, pentru prima dată, să stea acasă la votul pentru alegerea președintelui, din luna noiembrie. Edilul din Bustuchin este dezamăgit de liderii politici locali.

Constantin Bobaru anunță că va fi alături de partidul care l-a ajutat, PSD.  

Primarul din Bumbești-Jiu nu este atât de sceptic ca alți edili în privința Vioricăi Dăncilă. Constantin Bobaru crede că social-democrata poate intra în turul doi al prezidențialelor.  

Aristide Coiculescu, primarul de la Arcani, nu s-a lămurit încă pentru ce candidat va face propagandă în campania electorală.

Dan Ilie Morega știe de ce sunt primarii PSD și PNL mai nehotărâți ca oricând, la debutul acestei campanii electorale. Vede o incapacitate organizatorică la nivelul celor două formațiuni politice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here