Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor(PSD): Cineva mi-a spus: între Tudor și Florescu, l-ați ales pe… Romanescu!

Adrian Tudor, supărat că PSD nu turează motoarele la Târgu-Jiu.

”Mi-a spus cineva așa: între Tudor și Florescu, l-ați ales pe Romanescu!” a comentat social-democratul în emisiunea Interviurile Infinit FM, adăugând, totuși, că nu vrea să sugereze ideea unui blat între PSD și primarul liberal al municipiului.

Tudor a mai spus un lucru, și anume că ”cineva trebuie să-și asume candidatura lui Ciprian Florescu și să dea drumul la treabă”.    

Tudor spunea, după ce fostul vicepreședinte Mihai Prunariu și-a anunțat plecarea din PSD, că vor mai fi și alți membri ai partidului care vor pleca, înaintea alegerilor.

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, spune că, până acum, n-au putut fi turate motoarele la partid din cauza epidemiei de coronavirus. Crede că supărările lui Adrian Tudor sunt de altă natură.

În ceea ce privește asumarea candidaturii sale, Florescu zice că declarația lui Tudor sugerează că PSD este deja pierzător.

”Această atitudine, cum că cineva trebuie să-și asume, seamănă mai degrabă că vom pierde! Așa, mai bine nu te bagi! Cei care vor sau cred în victoria noastră trebuie să facă front comun” spune candidatul PSD la primărie.

Cât despre declarația că social-democrații ”l-au ales pe Romanescu, dintre Florescu și Tudor”, candidatul PSD spune că este o ironie pe care nu vrea s-o comenteze.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here