Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor vrea la PRIMĂRIE. Nu crede în sondajele făcute de ”colegii lui Romanescu de la UCB”

Adrian Tudor a revenit din vizita de 21 de zile din China și-a pus tunurile, miercuri, pe Marcel Romanescu. În plus, a sugerat că nu se lasă, luptă în continuare să fie desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.  

Mai întâi, viceprimarul Târgu-Jiului a ținut să precizeze că primăria nu a dat niciun leu pentru excursie, totul fiind suportat de guvernul chinez. Tudor l-a acuzat pe Romanescu că iese zilnic în spațiul public și minte.

Tudor a fost distrat să audă că Marcel Romanescu a dat vina pe prefectul Ciprian Florescu pentru faptul că n-au fost mutate, în clădirea Universității ”Constantin Brâncuși”, de la Drăgoieni, serviciile Pașapoarte și Permise-Înmatriculări.

Viceprimarul PSD l-a acuzat pe primarul liberal că, de când a venit în funcție, este plin de intenții bune dar nu face nimic, dând vina pe guvernare.

Adrian Tudor a fost întrebat de jurnaliști și dacă s-a resemnat cu gândul candidaturii lui Ciprian Florescu la Primăria Târgu-Jiu, prefectul fiind primul în sondajele comandate de PSD.

”Eu îmi joc șansa până la capăt. Ne bazăm pe experiența de oameni politici, nu pe sondajele făcute de colegii domnului Romanescu de la Universitate” a comentat  viceprimarul.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here