Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor: Unii din PNL, cu ochii pe Edilitara, Transloc și Aparegio. REACȚIA lui Romanescu

Un nou scandal Tudor-Romanescu, marți, pe tema societăților din subordinea Consiliului Local Târgu-Jiu.

Viceprimarul PSD a acuzat că ”gașca” edilului liberal ar fi pus ochii pe Transloc, Edilitara și Aparegio. Adrian Tudor a comentat că societatea de transport în comun este atractivă pentru că vor veni milioane de euro, pentru modernizare. În ceea ce privește Aparegio, viceprimarul îi reproșează lui Romanescu că a băgat banii în concerte toată vara, ”pentru a atrage turiștii din comunele învecinate”,  în loc să realizeze 8 puțuri, pentru ca orașul să aibă apă. 

Adrian Tudor l-a ironizat pe Marcel Romanescu pentru faptul că a organizat dezbatere pe tema Aparegio la teatrul din Târgu-Jiu. ”Mai bine făcea paparudă ca să plouă!” a comentat viceprimarul.  

Viceprimarul  spune că lipsa comunicării, a dialogului, între conducerile Primăriei Târgu-Jiu și Aparegio, aduce deservicii municipiului.

În replică, Marcel Romanescu a comentat că Adrian Tudor este, de un an și jumătate, ABSENT din activitatea Primăriei Târgu-Jiu.

Romanescu a catalogat ca fiind ”de noaptea minții” afirmațiile lui Adrian Tudor cum că primăria poartă vina pentru lipsa apei din Târgu-Jiu. Edilul PNL a anunțat că-i va delega viceprimarului PSD, atribuțiile legate de Aparegio.

În ceea ce privește acuzațiile că apropiați de-ai săi ar vrea să pună mâna pe Aparegio, Romanescu i-a amintit viceprimarului că fratele său, Cristi Tudor, s-a ocupat de consultanța pentru centura ocolitoare a municipiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here