StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor: Sunt sigur, în proporție de 90%, că eu voi fi CANDIDATUL PSD. Sunt în POLE POSITION

Adrian Tudor NU SE LASĂ, vrea candidat la Primăria Târgu-Jiu. ”Sunt singur, în proporție de 90%, că eu voi fi candidatul!” a declarat, vineri, social-democratul, deși Mihai Weber îl anunțase pe Ciprian Florescu.

Tudor a afirmat, din nou, că nu va trece nimeni de el. Viceprimarul s-a lăudat că este ”în pole position”, în ceea ce privește aspiranții la candidatura din 2020. În plus, Tudor a comentat că nu înțelege nimeni în ce constă strategia de a-l trimite pe Ciprian Florescu pe post la București, dar să fie anunțat candidat la Târgu-Jiu.

Tudor le cere liderilor PSD Gorj să nu se lase influențați, în desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, de discuțiile cu afaceriștii din oraș care ”își caută protecția din partea primăriei”.  

Primarul liberal Marcel Romanescu a ironizat, din nou, dorința lui Adrian Tudor de a fi desemnat candidat la primărie, neexcluzând varianta ca viceprimarul să plece la alt partid, pentru a candida în 2020. Romanescu a făcut glume, afirmând că Tudor ”joacă rolul primarului în filmul care se toarnă, zilele acestea, la Târgu-Jiu” și că doar cu atât va rămâne.  

Romanescu i-a mai transmis lui Tudor că faptul că este finul lui Florin Cârciumaru, nu-i transferă și calitățile fostului primar.

Marcel Romanescu a mai comentat și pe seama PSD Gorj, afirmând că organizația nu are, în acest moment, un lider.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here