Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor: Romanescu nu ajungea ceea ce este fără sprijinul liderilor PSD!

”Romanescu nu ajungea niciodată ceea ce este fără să aibă sprijinul liderilor PSD. Numai eu știu câte a făcut fostul primar Florin Cârciumaru pentru frații Romanescu” reacționează Adrian Tudor, după ce Marcel Romanescu a afirmat că și-a construit singur cariera politică, nu ca alți contracandidați, care au fost sprijiniți de unul sau de altul.

Tudor consideră declarațiile edilului liberal al Târgu-Jiului ”scenarii de filme indiene”.  Fostul viceprimar, în prezent candidat al Partidului Verde la Primăria Târgu-Jiu, știe că Romanescu a fost ajutat, în carieră, de Dan Ilie Morega și Florin Cârciumaru.

În replică, Marcel Romanescu afirmă că a avut o bună colaborare cu Florin Cârciumaru, în acești ani, dar asta nu înseamnă că a contribuit cu ceva la ascensiunea sa politică.

Alin Rădulescu, consilierul municipal care a demisionat săptămâna trecută din PSD, i s-a alăturat lui Adrian Tudor la Partidul Verde și se va afla pe lista de consilieri municipali a acestei formațiuni politice.  

Tudor spune că intră în competiția pentru Târgu-Jiu hotărât s-o câștige și să scoată orașul  din ”mocirla în care l-au băgat grupurile de interese transpartinice”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here