Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor recunoaște că ar putea pleca din PSD. ”Unii colegi încă-și fac iluzii că vor fi pe listă”

Adrian Tudor a lansat un atac fără precedent la adresa PSD, marți, în emisiunea Interviurile Infinit FM. Viceprimarul a recunoscut că ia în calcul și varianta de a pleca din partid.

Tudor a reafirmat că social-democrații ”nu sunt vizibili pe câmpul de luptă” și că ”doar simulează campania electorală”, la Târgu-Jiu. În plus, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu a declarat că există oameni preocupați doar de funcții în partid.

Tudor a criticat dur faptul că PSD nu-și asumă guvernarea. I se pare că-n partid este o amorțeală totală.

”Este o lipsă de viziune. Dacă nu ești în stare să-ți asumi riscul de a veni la guvernare, du-te acasă, lasă partidul că are cine să-l conducă” a declarat liderul social-democrat.

Adrian Tudor a dat asigurări că n-a făcut politica PSD, în ultimii 24 de ani, pentru funcții.

”Nu facem politică doar ca să ne schimbăm mașinile, să ne facem afaceri. Unii stabilesc cine e bun, deștept, sau frumos! Aici nu e vorba de o gașcă, e vorba de un partid” a mai spus viceprimarul Târgu-Jiului.

Tudor a recunoscut că ia în calcul și varianta de a pleca din PSD. În plus, l-a criticat direct pe liderul organizației, deputatul Mihai Weber, pentru faptul că nu a mers în fața organizației municipale pentru o discuție.

”Nu mă pot aștepta la altceva de la un om care n-a trecut prin vot democratic” a mai comentat președintele executiv al PSD Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here