Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor: Posibil ca Ciprian Florescu să fie propus pentru postul de viceprimar

Adrian Tudor, președintele Partidului Verde Gorj, susține că este posibilă o alianță PNL-PSD în Consiliul Local Târgu-Jiu și promovarea lui Ciprian Florescu, candidatul social-democraților la primărie la alegerile de toamna trecută, pe funcția de viceprimar.

Tudor aduce ca argument și faptul că soția lui Ciprian Florescu, Codruța, a fost numită de liberali pe postul de director adjunct al Palatului Copiilor din Târgu-Jiu.

„Există informații că este posibilă o alianță PNL-PSD în Consiliul Local, pentru că domnul Coica a creat niște probleme, nu a mai ascultat de niște comenzi și este posibil ca domnul Ciprian Florescu să fie propus pentru postul de viceprimar. Am văzut că l-a susținut domul Romanescu și la Palatul Copiilor, funcția de director adjunct este a doamnei Florescu. Au găsit o cale de comunicare, pentru că la Târgu-Jiu directorii de școli au fost puși de conducerea PNL Târgu-Jiu. (…) Probabil, a existat o negociere privind votul lui Ciprian Florescu în consiliul local. Nu cred că Ciprian Florescu a reușit să mai convingă pe cineva din PSD“ a declarat Adrian Tudor în presa locală.

Conform fostului viceprimar, ruptura dintre viceprimarul Gabriel Coica și Pro România s-a produs în momentul în care a refuzat să îl ia drept consilier personal pe fostul primar Florin Cârciumaru.

„Negocierile pentru a pune viceprimar au fost făcute cu președintele Pro România, Alin Văcaru. Dacă Alin Văcaru i-a cerut să îl ia pe domnul Cârciumaru, el nu a vrut. Așa au stat ei și s-au gândit, că nu se pot înțelege cu Tudor, și atunci s-au gândit să găsească pe la PSD. Probabil, fiind în aceeași cafenea, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, domnul Romanescu și cu domnul Florescu, au avut o revelație: «De ce nu ne iubim noi doi, că în campanie eu nu te-am încurcat pe tine, eu nu am avut nimic cu tine?“. În consiliul local, majoritatea stă într-un vot și au nevoie de o rezervă în cazul în care domnul Coica nu răspunde într-un mod favorabil“, a mai comentat Adrian Tudor.

Comment here