Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor: Improvizăm echipe de lucru

Adrian Tudor improvizează echipe de lucru la Primăria Târgu-Jiu, acum că directorii din instituție sunt în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu un angajat Aparegio confirmat cu coronavirus.

Viceprimarul pe cultură este primar interimar, până 3 iulie, când Marcel Romanescu revine la serviciu. Tudor spune că, în această perioadă, va inspecta creșele și alte investiții din oraș, dar și șantierul de pe Calea Eroilor unde ar vrea mai multe echipe de lucru.   

Primarul Marcel Romanescu a anunțat, la Interviurile Infinit FM, că vor fi alocați bani de la guvern, 4 milioane de euro, pentru reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor, cea mai importantă clădire publică din Târgu-Jiu, aflată într-un avansat stadiu de degradare. 

În ședința de luni a Consiliului Local va fi supusă aprobării documentația tehnico-economică pentru reabilitarea Casei de Cultură. Imobilul a fost achiziționat de Primăria Târgu-Jiu în anul 2018. A urmat pregătirea și trimiterea documentației către CNI, în vederea obținerii finanțării.

Primarul interimar Adrian Tudor spune că, dacă CNI nu va finanța reabilitarea Casei de Cultură, va trebui găsită o soluție din bugetul local.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here