SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor îl AVERTIZEAZĂ pe Condescu: Să nu crezi că vei mai fi o persoană agreată în acest oraș!

Adrian Tudor îl avertizează pe Marin Condescu: ”Sper să înțeleagă că nu va putea duce niciodată echipa mai departe fără sprijinul Consiliului Local! Când pui în pericol funcționarea CEO, a Artego, să nu crezi că vei mai fi o persoană agreată în acest oraș!” i-a transmis, marți, viceprimarul Târgu-Jiului fostul președinte al clubului de fotbal, acum principal creditor.

Totul în contextul procesului Pandurii-acționari și al deciziilor date, deja, de două instanțe, privind plata a 3,2 milioane de euro, contribuții din trecut. Tudor a pus tunurile pe USMO, structura sindicală aflată în acționariatul clubului de fotbal, despre care a afirmat că n-a dat niciodată bani la echipă.  

Adrian Tudor crede că este nevoie de dialog pentru detensionarea scandalului legat de Pandurii. Viceprimarul a precizat că sumele pe care Consiliul Local le-a alocat, anual, pentru echipa de fotbal, erau doar pentru licențiere, întrucât clubul avea bani din alte surse.

Tudor a mai comentat că s-au făcut greșeli la Pandurii Târgu-Jiu atât în perioada în care președinte a fost Marin Condescu, cât și după plecarea sa. Viceprimarul a amintit de opulența celor care, în trecut, conduceau clubul de fotbal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here