LIFE

Tudor Chirilă, politician în serialul „Vlad”

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă va interpreta rolul unui politician în cel de-al treilea sezon al serialului „Vlad”, producţie Pro TV.

Chrilă va interpreta rolul Drăgoi. Într-un comunicat remis News.ro, actorul a transmis: „Prezenţa în «Vlad» îmi oferă mai multe oportunităţi: prima ar fi aceea de a reconfirma dorinţa şi disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă «Vlad» e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viaţa mea, ceea ce nu este adevărat. Şi sunt bucuros să pot dezminţi asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentaţi, mai puţin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou şi de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăşi interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Şi sper să reuşesc să fiu credibil în acest rol”.

Recent, s-au alăturat echipei serialului actriţele Manuela Hărăbor, în rolul unei directoare de hotel, şi Raluca Aprodu, în rolul Ivana, soţia politicianului Drăgoi. „Vlad” este difuzat de Pro TV în fiecare luni, de la ora 20.30.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here