LIFE

Tudor Chirilă, în serialul ”Vlad”?

2020 pare să vină cu surprize uriaşe pe micul ecran! Cei mai ”câştigaţi” par să fie fanii serialului “Vlad”, de la Pro TV, pe care producătorii vor să-i ţină cât mai aproape de acţiune şi de personaje. Click! a aflat că „asul” din mâneca echipei ar fi nimeni altul decât Tudor Chirilă, căruia i s-ar fi propus un rol în captivanta aventură a iubirii şi răzbunării.

Povestea lui Vlad, dar şi a prietenilor şi duşmanilor săi, va merge mai departe şi în 2020, lucru confirmat oficial de Pro TV. Ceea ce nu se ştie încă este că producătorii şi echipa acestui proiect îşi doresc să aducă un suflu nou producţiei şi vor introduce intrigi noi în poveste, dar şi actori de top şi personaje interesante care să dea un suflu nou acestui proiect. Şi asta pentru că, în ultimele săptâmâni de difuzare, audienţele au scăzut, serialul fiind depăşit de emisiunea „Chefi la cuţite”, de la postul rival Antena 1.

Actorul Anghel Damian, care a devenit şi scenaristul producţiei, are câteva ajutoare de nădejde pentru scenariu şi se aude că a introdus câteva personaje noi, unele principale, altele secundare. Marea surpriză pare să fie Tudor Chirilă (45 de ani), actorul şi cântăreţul care are o mulţime de fani şi care în prezent este antrenor la emisiunea ”Vocea României”. Misiunea sa la emisiunea de talente se încheie însă, aşa că Tudor ar avea timp să filmeze alături de echipă. Mai multe scene din debutul noului sezon, programat pentru ianuarie-februarie 2020, au fost deja filmate în Turcia, iar, după vacanţa de Crăciun, filmările se vor relua în România.

Aceleaşi surse au mai dezvăluit că şi alţi actori cunoscuţi ar fi în negocieri pentru roluri mai mult sau mai puţin importante în serial: Octavian Strunilă, Paul Ipate, Carmen Tănase, Doru Ana sau Raluca Aprodu. Personajele principale, interpretate de Adrian Nartea, Emilian Oprea, Andrei Aradits şi Olimpia Melinte vor continua să-şi joace rolurile, iar Diana Sar va continua să apară, deşi personajul ei ne-a părăsit la finalul sezonului trecut.

Fanii serialului „Vlad” sunt mereu cu ochii pe paginile oficiale ale acestei producţii care mereu are surprize. Recent, pe contul de facebook Vlad s-a publicat o fotografie cu personajul Elizei – interpretat de Olimpia Melite, care este însărcinată. Să fie aceasta una dintre surprizele sezonului următor? Vom vedea, aşa cum vom putea descoeri dacă Micky şi Tibi vor rămâne împreună sau vor avea o relaţie cu năbădăi. Pentru că pe același profil a fost pblicată o imagine cu actriţa Vioctoria Răileanu care este vânătă la un ochi şi este îmbrăţişată de George Piştereanu.

Solistul trupei „Vama” are o carieră impresionantă, jucând în piese la Teatrul de Comedie şi la Bulandra. Tudor Chirilă a debutat în 1994 în „Nobody’s Children”, apoi a mai jucat într-un episod al serialului nemţesc „Comisarul Rex”, iar apoi joacă alături de Mihai Bendeac în „Milionarii de weekend”. Cel mai recent film în care a jucat rolul principal în 2015 în pelicula „Live”. Cei care merg la teatru îl pot vedea în piesele „Coada” la Bulandra, în „Tartuffe” la „Teatrul de Comedie” şi „In teh Forest Deep and Dark”, la Unteatru. Chirilă este împlinit şi în plan personal: are doi băieţi cu iubita lui, Iulia Nâzgan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here