LIFE

Tudor Chirilă, critici la adresa PNL: „Zice că luptă pentru o Românie normală. Lozinci de adormit copiii“

Tudor Chirilă critică PNL, într-un text postat pe pagina sa de Facebook, aducând în discuţie primirea în partid a doi parlamentari de la PRO România, partidul lui Victor Ponta, pe care îi cataloghează drept impostori.

„Traseismul politic este imoral şi nu este justificat nici măcar de trântirea unui guvern ca PSD. Pentru că, dacă preţul pentru căderea PSD-ului este să-ţi populezi partidul cu impostori, incompetenţi sau oportunişti, atunci suntem în acelaşi loc. Probabil că asta este viziunea despre o Românie normală a lui Ludovic Orban“, începe artistul textul.

Cântăreţul consideră că „PNL nu îşi doreşte alegeri anticipate decât ca să conserve un vot anti PSD şi să beneficieze de avantajul electoral actual“, iar ideea că partidul aflat la guvernare „luptă pentru o Românie normală“ reprezintă doar „lozinci de adormit copiii“. Mai mult, în textul său, explică istoricul în lumea politică al lui Daniel Constantin, proaspăt venit în PNL.

„Începe să mi se confirme bănuiala că PNL nu îşi doreşte alegeri anticipate decât ca să conserve un vot anti PSD şi să beneficieze de avantajul electoral actual. Dar ce face PNL acum? Păi, primeşte în partid doi parlamentari de la PRO România, partidul lui Ponta care speră că va putea să reconstruiască mentalitatea PSD într-un pachet nou, orbitor. Nu le-a mers acolo, iar acum şobolanii părăsesc corabia. Pentru cine nu ştie, Daniel Constantin era mâna dreaptă a lui Voiculescu la Partidul Conservator, acum ceva vreme. După care a trecut un pic pe la ALDE şi apoi a ajuns la Ponta. Pentru ca, acum, să-şi cumpere un loc în PNL cu votul anti-Dăncilă, pe care l-a dat în Parlament. PNL zice că luptă pentru o Românie normală. Lozinci de adormit copiii“, a scris Chirilă pe Facebook.

„O Românie în care ei se fac că guvernează, dar în realitate nu urmăresc altceva decât un mandat de patru ani în care să-şi facă jocurile“, consideră Tudor Chirilă, care critică mai departe şi abordarea capitolului educaţie. „Am înţeles asta destul de repede din abordarea nesănătoasă şi incertă a capitolului educaţie. Ceea ce nu a înţeles PNL este că acest comportament faţă de aşteptările românilor le va aduce din nou proteste de stradă. Destul de curând. Dar pe ei nu de asta îi doare, ci să-şi «întărească» partidul cu «oameni noi»“, a continuat el.

„De alegerile în două tururi se aude ceva?“, a încheiat cântăreţul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here