Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor cere REZERVOR de apă la Iezureni. Ce spune Romanescu

Viceprimarul Adrian Tudor consideră de maximă necesitate construirea unui rezervor de apă, de 1000 de metri cubi, în zona Iezureni.

”Dacă am avea acel puț, nu ar mai exista probleme cu apa în Târgu-Jiu, în perioadele de secetă” a declarat Tudor, într-o conferință de presă, la Prefectura Gorj.  

Viceprimarul PSD și-a exprimat speranța că investiția, prinsă în bugetul pe acest an, va fi tratată ca prioritate de primarul liberal Marcel Romanescu.

Tudor a mai declarat că trebuie făcute investiții serioase la rețeaua de apă a Târgu-Jiului, dar operatorul Aparegio nu poate accesa fonduri europene, întrucât așteaptă, de 2 ani, de la primăria municipiului o situație cu terenurile aflate în domeniul public și cele din domeniul privat.    

Viceprimarul Tudor a mai spus că, din banii cheltuiți, vara trecută, de primarul Romanescu pe concerte, se puteau fora 8-10 puțuri noi în Târgu-Jiu.

Primarul Marcel Romanescu spune că va fi realizat un nou puț la Iezureni, doar dacă specialiștii vor considera că investiția este una necesară.  

În privința situației cu terenurile din domeniul public și cel privat, Marcel Romanescu crede că Aparegio a solicitat-o pentru a factura apa de ploaie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here