Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor acuză că la Târgu-Jiu au fost aduși votanți din Hunedoara

Adrian Tudor acuză că la Târgu-Jiu au fost aduși votanți din Hunedoara, pentru a-i crea un avantaj lui Marcel Romanescu în războiul cu Dan Vîlceanu.

Așa își explică viceprimarul PSD înfrângerea suferită de Viorica Dăncilă în fața lui Klaus Iohannis, duminică, în municipiu.

”Intenția lui Marcel Romanescu a fost să scoată scor peste media pe județ, vrea să fie liderul PNL Gorj” a comentat, luni, Tudor.

Tudor nu consideră îngrijorător faptul că PSD a pierdut primul tur al prezidențialelor la Târgu-Jiu, mai ales că este convins că de vină sunt sutele de liste suplimentare, întocmite la secțiile de votare.

În replică, Marcel Romanescu afirmă că PSD s-a impus în numai două locuri în Târgu-Jiu: la penitenciar și în cartierul Meteor. Primarul liberal neagă c-ar fi fost aduși oameni din alte zone, pentru a vota pe listele suplimentare.

Cât despre faptul că ar vrea poziția de președinte al PNL Gorj, Romanescu spune că face echipă cu Dan Vâlceanu de 6-7 luni și vrea ca lucrurile să rămână așa.

Romanescu a fost întrebat, din nou, dacă se așteaptă la consecințe pentru faptul că, după europarlamentare, a cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here