Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor acuză blat PNL-PSD la Târgu-Jiu. Romanescu: Nu e blat, au votat în interesul comunității

Printr-un comunicat de presă, Partidul Verde Gorj a acuzat blat PNL-PSD la Târgu-Jiu, după ce, în consiliul local, s-a votat vânzarea a două centrale de cartier, de pe străzile Comuna din Paris și Ioan Slavici.

”Pentru a trece un astfel de proiect trebuie să voteze 14 consilieri din 21, deci alianța PNL-Pro România mai avea nevoie de două voturi. Printr-un mizerabil act de trădare a intereselor cetățenilor din Târgu Jiu, o parte din consilierii PSD au votat ca Romanescu sa vândă aceste centrale unor dezvoltatori imobiliari” se arată în comunicat.

Verzii ar fi vrut ca în locul acestor centrale să fie amenajate parcuri și locuri de parcare.

Adrian Tudor, consilier municipal și președinte Partidul Verde Gorj

Tudor susține că cei doi consilieri municipali PSD, care au fost de acord cu vânzarea centralelor termice, sunt Ciprian Florescu și Luis Popa.

În replică, primarul Marcel Romanescu dă asigurări că licitația pentru vânzarea celor două foste centrale de cartier va fi una transparentă.

“Nu putem discuta de un blat. E un lucru foarte bun că, până la urmă, consilierii PNL împreună cu cei ai PSD au votat în interesul comunității locale” declară primarul Târgu-Jiului.  

Romanescu nu crede că pe amplasamentul celor două foste centrale vor putea fi construite blocuri de locuințe, având în vedere că suprafața pe care o ocupă nu este foarte mare.

Comment here