Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tudor a auzit că… Guță va fi candidatul PSD

Continuă zvonistica legată de candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu.

După ce Marcel Romanescu a dat ca sigură înlocuirea lui Ciprian Florescu cu Cristinel Rujan, Adrian Tudor avansează altă variantă. Umaniștii lui Dan Voiculescu, cei de la PPU, ar urma să facă alianță cu PSD, pentru alegerile locale, iar la Târgu-Jiu să fie susținut Horațiu Guță pentru candidatura la primărie.    

Acum că a preluat șefia Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor se ocupă de organizare în teritoriu. Fostul viceprimar al Târgu-Jiului declara, zilele trecute, că-i vor veni alături și alți colegi din cadrul PSD, care, însă ezită.  

”Unii așteaptă să vadă dacă vor prinde liste. Eu îi aștept, dacă au curajul, să vină deja. Partidul Verde nu este o alternativă pentru cei care nu prind lista” spune Tudor.

Peste două săptămâni, Adrian Tudor vrea să facă un sondaj la Târgu-Jiu, pentru a-și măsura șansele de a câștiga fotoliul de primar. Programul său electoral se va numi ”Renașterea orașului”.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Îmi place curajul lui Adrian Tudor! Care politician gorjean și-a mai dat demisia și a luat-o de la zero cu un partid ca și inexistent??? Bravo, flăcău! Curajul e din ce în ce mai rar în România!

Comment here