LIFE

Trupa Paraziţii a câştigat cel de-al doilea proces cu Sindicatul din Poliţie

Trupa Paraziţii a câştigat al doilea proces în faţa Sindicatului Nalţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), după ce rapperii au fost acţionaţi în instanţă pentru melodia „Antimiliţie“.

Tribunalul Bucureşti a anulat, la primul termen, cererea Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) care solicita daune de 100.000 de euro de la trupa Paraziţii, precum şi obligarea la scuze publice şi stergerea definitivă a piesei „Antimiliţie“ de pe canalul YouTube şi din spaţiul online.

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a declarat că decizia Tribunalului este corectă, pentru că doar un poliţist sau Inspectoratul General al Poliţiei Române ar fi putut acţiona în instanţă trupa. De asemenea, Coarnă a afirmat că melodia este calomnioasă, dar atâta timp cât „un fost condamnat“ te critică, „este de bine“.

Decizia Tribunalului a fost dată la primul termen de judecată din proces, cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Acesta este cel de-al doilea proces câştigat de Paraziţii în faţa SNAP. În primă fază a procesului, Tribunalul Bucureşti a respins ca inadmisibilă cererea SNAP ca trupa „Paraziţii“ să şteargă melodia „Antimilitie“ de pe canalul YouTube, pe motiv că Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) nu poate face cereri în numele întregului corp profesional. Reprezentanţii forţelor de ordine ar urma să plătească 2.500 de lei, cheltuieli de judecată. Suma reprezintă onorariul avocatului.

La mijlocul lunii iunie, preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a anunţat că va da în judecată trupa hip hop Paraziţii pentru „mesajul ofensator“ la adresa poliţiştilor din România din „Antimiliţie“, piesă inclusă pe noul album, „Arma secretă“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here