LIFE

Trump şi-a donat salariul pe trei luni pentru lupta împotriva coronavirusului

Secretarul de presă al Casei Albe, Stephanie Grisham, a scris pe Twitter că Donald Trump a trimis un cec de 100.000 de dolari către Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane.

„Trump îşi donează salariul pe trimestrul patru din 2019 către @HHSGov pentru a sprijini eforturile întreprinse pentru izolarea şi combaterea coronavirusului”, a transmis Grisham în mesajul său de pe Twitter.

Donald Trump a anunţat, atunci când a fost ales preşedinte, că îşi va dona tot salariul pe care îl va obţine pe parcursul mandatului său, unor cauze umanitare.

Începând de sâmbătă, virusul a ucis şapte persoane în SUA unde au fost confirmate până acum peste 100 de cazuri. Persoanele infectate cu noul coronavirus au fost confirmate în 12 state, majoritatea dintre acestea fiind raportate în California şi Washington. Aproximativ un sfert dintre cazurile actual ar fi fost, cel mai probabil, transmise prin intermediul comunităţilor SUA şi nu din cauza călătorilor din afară, susţin oficialii americani. Autorităţile americane au decis să testeze de coronavirus un milion de oameni, în şase zile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here