LIFE

Trump “nu are principii, este crud şi mincinos”, afirmă sora sa într-o înregistrare secretă

Preşedintele american Donald Trump este o fiinţă “crudă”, “mincinoasă” şi lipsită de principii, potrivit sorei sale, ale cărei afirmaţii, înregistrate în secret de nepoata Mary L. Trump, au fost reproduse, sâmbătă, de The Washington Post.

Maryanne Trump Barry, 83 de ani, a atacat în special politica de migraţie implementată de preşedinte, care a condus la separarea copiilor de părinţii lor la frontieră şi la trimiterea lor în centre de detenţie.

“Tot ceea ce vrea este să placă bazei sale electorale”, potrivit înregistrărilor, pe care le-a obţinut cotidianul american. “El nu are niciun principiu. Niciunul”. “Tweet-urile şi minciunile lui, oh, Dumnezeule!”, a adăugat ea.

Înregistrările au fost făcute de nepoata preşedintelui, Mary Trump, care de altfel a publicat recent o carte în care denunţă “familia toxică” din care face parte. Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui, care a murit săptămâna trecută, a încercat în zadar să împiedice publicarea cărţii. Aproape 950.000 de exemplare au fost vândute din prima zi. Casa Albă a considerat-o “mincinoasă”.

Maryanne Trump Barry afirmă, în înregistrare, că miliardarul a trişat la admiterea la universitate, o acuzaţie prezentă în cartea lui Mary Trump. “El a intrat la Universitatea din Pennsylvania pentru că altcineva a trecut examenele în locul lui”, a spus ea, precizând că îşi aminteşte numele persoanei în cauză.

Nici preşedintele, nici Casa Albă nu au comentat informaţiile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here