LIFE

Trump, din nou parodiat de Alec Baldwin

Emisiunea „Saturday Night Live“ a revenit la NBC, iar prima ediţie a fost una politică, în care prezentatorul Alec Baldwin l-a parodiat din nou pe liderul american Donald Trump, făcând referire la punerea lui sub acuzare.

„Saturday Night Live“ a ajuns la cel de-al 45-lea sezon, iar debutul a fost marcat de un nou scheci al cărui protagonist este preşedintele Statelor Unite Donald Trump, portretizat de Alec Baldwin.

În debutul emisiunii, Trump l-a sunat din Biroul Oval pe Rudolph Giuliani, jucat de actriţa Kate McKinnon, să îl anunţe că a fost pus sub acuzare. „Este cea mai mare hărţuire prezidenţială din toate timpurile. Ar fi trebuit să ştiu! Sunt un fel de preşedinte al hărţuirilor!“, spune republicanul. Giuliani încearcă să-l liniştească pe Trump spunându-i că nimeni nu poate afla despre ilegalităţile comise cu Ucraina şi nici despre planurile lor de a muşamaliza totul.

Şi Kim Jong-un a apărut în scheci, liderul nord-coreean fiind interpretat de Bowen Yang, noul membru din distribuţia SNL. Trump l-a sunat pentru a-i cere sfatul privind un informator. „Ai un mare ocean în ţara ta? OK, trimite informatorul pe fundul lui“, a fost sfatul lui Jong-un. „Mi-aş fi dorit ca America să fi fost la fel de cool precum Coreea de Nord“, i-a replicat Trump.

În disperare de cauză, Trump l-a apelat inclusiv pe Kanye West, interpretat de Chris Redd, Don King, jucat de Kenan Thompson, dar şi pe personajul Ray Donovan, interpretat în serialul omonim de actorul Liev Schreiber.

„Domnule preşedinte, v-am spus că Ray Donovan este un personaj fictiv. Eu sunt Liev Schreiber, actorul“, a spus Schreiber. „Înţeleg. Atunci mă poţi pune în legătură cu John Wick (personaj jucat de Keanu Reeves – n.red.)?“, „Şi el e fals“, i-a spus Schreiber. Următorul pe lista preşedintelui a fost Liam Neeson.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here