SportiveTârgu-Jiu

Trei S-AU retras. Jianu: Mai sunt 7 firme care vor la Pandurii. ȘEDINȚĂ, MIERCURI

3 din cele 10 firme, care doreau să intre în acționariatul Pandurii Târgu-Jiu, s-au retras.

Consilierii locali din municipiu n-au ajuns, luni, în ședința ordinară, la un consens privind societățile comerciale care și-au manifestat intenția de a ajuta clubul de fotbal. Viorel Petcu, consilier PSD, i-a cerut primarului liberal Marcel Romanescu să ia mai rapid o decizie. Edilul a propus organizarea unei ședințe de îndată, miercuri.

Marcel Romanescu s-a arătat nemulțumit de adresele care i-au ajuns la mapă, privind firmele care vor în AGA Pandurii. Secretarul primăriei, Grigore Jianu, a anunțat că mai sunt doar 7 societăți interesate să intre în acționariatul clubului de fotbal.

Consilierul PNL Mihai Paraschiv l-a acuzat pe administratorul special al Clubului Pandurii, Marin Golea, că ” a dat dovadă de lipsă de bun simț”, absentând de la o ședință de comisii, în care trebuiau discutate problemele clubului de fotbal.   

Prezent la ședința consiliului local de luni, Camilian Floroiu, directorul sportiv al Pandurii Târgu-Jiu, a explicat că Marin Golea nu a absentat de la ședința de comisii din rea-voință.  

Floroiu le-a cerut consilierilor și primarului Târgu-Jiului să ajute măcar copiii și juniorii, care nu-și pot susține meciurile din cauza lipsei banilor.  

Marcel Romanescu a anunțat că, până nu se vor limpezi apele și nu se va afla exact care este datoria Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, nu va exista sprijin din partea municipalității.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here