Plasare Produse

Trecutul, prezentul și viitorul sloturilor


Este acel moment al zilei în care nostalgia jucătorilor de cazino iese la iveală pentru că vorbim despre istoria sloturilor, cel mai cunoscut joc de noroc din lume. Vorbim despre ce le-a oferit jucătorilor de-a lungul anilor și cum a reușit să evolueze pentru a păstra un nivel de experiență de utilizator optim pentru fiecare dintre noi. Comparativ cu ultimii 20 de ani, sloturile au devenit ceva ce nu și-ar fi putut imagina nimeni, iar la asta ne așteptăm și pentru următorii 20 de ani. Cum crezi că vor arăta jocurile de noroc și sloturile în viitor? Haide să aflăm împreună din această incursiune în timp privind timpul trecut, prezent și viitor al sloturilor.

Trecutul
Sloturile au un istoric foarte interesant și plin de evenimente, dar este unul dintre cele mai organice aventuri care se întind pe perioade lungi de timp. Evoluția sloturilor începe acum foarte mult timp în 1800. Iar la vremea aceea, ofereau foarte multe indicii pentru acele jocuri de noroc gratis aparate fructe care au ajuns să fie atât de populare și iubite în prezent. În anii 1800, sloturile nu erau nici măcar la fel de tehnologizate pe cât te-ai fi așteptat. Majoritatea dintre ele funcționau pe principii mecanice, iar rezultatele unei rotiri nu erau chiar atât de mulțumitoare pentru jucători. Luând în considerare aceste detalii, primele modele de sloturi arătau ciudat prin comparație cu jocurile la care avem acces în prezent.

Mai mult decât atât, aspectul și principiul de funcționare este ceva ce știm cu siguranță, dar lucrul care se află sub semnul întrebării în ceea ce privește trecutul sloturilor este creatorul acestor jocuri. Cei mai mulți istorici ar afirma că responsabil pentru inventarea jocurilor de slot este Charles August Fey deoarece el ar fi prima persoană care a inventat primul aparat automat de plată. Cu toate acestea, contemporan cu el, o companie cunoscută din New York la vremea aceea, pe nume Sittman and Pitt au reușit să patenteze un joc care după spusele unor alți istorici, a ținut loc de inspirație pentru Fey.

La vremea aceea, nu găseai aparate de slot și genul acesta de jocuri decât în spații destinate socializării cum ar fi barurile, cafenelele și alte locuri unde proprietarii aveau resursele necesare pentru a le cumpăra și pentru a le întreține într-o condiție bună de funcționare. Succesul a fost aproape instant și majoritatea celor care se loveau de aceste aparate de la vremea aceea erau fascinați, mai ales când au fost introduse și premiile. Unul dintre jocurile celor din New York te răsplătea dacă slotul îți oferea mâini de Poker. Am putea spune că la vremea aceea s-a născut și strămoșul jocului de VIdeo Poker.

Prezentul

În prezentul apropiat, după al doilea război mondial mai ales, anumite state au încercat să profite de aceste jocuri de noroc pentru a introduce noi taxe și cam acela a fost momentul în care sloturile au început să fie impozitate. Mai exact, câștigurile realizate din sloturi erau impozitate pentru că aparent, era o industrie care creștea de la o zi la alta. Știi care a fost primul slot electromecanic? Money Honey se numea și a fost lansat pe piață pentru prima dată în anul 1963. Acțiunea era aceeași. Jucătorul tot trebuia să acționeze un mâner pentru a porni jocul, dar acesta nu mai era direct legat la tamburi. Mânerul doar trimite un semnal electric, iar tamburii erau acționați pe acest principiu.

Știi acele filme vechi în care oamenii se jucau la aparate, iar câștigurile erau oferite din aparat printr-un buzunar pe unde cădeau monede? Atunci au fost inventate acele sisteme sau dispensere care erau capabile să scoată până la 500 de monede la un singur câștig. În prezentul și mai apropiat, sloturile sunt disponibile aproape în orice colț al globului, dar și în format digital în mediul online. Poți oricând să începi o sesiune de joc de oriunde te afli.

Viitorul

Deși sunt foarte populare, formatul din prezent nu este unul care pare să ofere continuitate. Tot despre cazinouri este vorba, iar experiența a rămas aceeași chiar dacă sloturile au evoluat. Tot despre cazinouri vorbim, tot despre câștiguri mici, iar experiența a devenit chiar mai puțin interactivă sau socială de când internetul a prins aripi.

Ceea ce s-ar putea să schimbe acest lucru este capacitatea jocurilor de noroc și implicit și a sloturilor de a fi incluse în metaverse. Adică să se poată crea experiențe noi de gambling într-un cadrul virtual imersiv.

Concluzie

Acestea sunt cele mai importante repere temporale pe care le putem descrie atunci când ne gândim la cum au evoluat sloturile și cât de mult au fost și sunt apreciate de către pariori. Tu unde crezi că vor fi sloturile în viitor?

Comment here