Din JudetStirile Zilei

Trebuie să-i plătească peste 600.000 de lei lui Jurebie. Primarul Dumitrelea: Voi face tot posibilul să stopez aceste chirii

”Voi face tot posibilul să stopez aceste chirii care împiedică dezvoltarea comunei Săcelu” spune primarul Gheorghe Dumitrelea, după ce fostul edil, Florin Jurebie, a executat consiliul local și primăria pentru terenul de sub sala de sport.

Jurebie cere peste 600.000 de lei, chiria și pentru anii în care a fost primar. Dumitrelea a anunțat că va ataca executarea în instanță.

Gheorghe Dumitrelea consideră fabuloase sumele pe care primăria trebuie să le plătească familiei Jurebie. Spune că nici în Târgu-Jiu nu sunt chiriile așa de mari. Dacă instanța îl va obliga să le plătească, va solicita o eșalonare.

Primarul liberal din Săcelu crede că, dacă social-democratul Florin Jurebie ar fi reușit, toamna trecută, să obțină cel de-al treilea mandat de primar, n-ar mai fi executat autoritatea locală pentru banii de sub sala de sport, un imobil aflat într-o stare avansată de degradare.

Comment here