Din JudetStirile Zilei

Tratați prost de autorități. Familie din Drăguțești: Ne simțim ca niște milogi!

”Nu simțim ca niște milogi!” se plâng  membrii unei familii  din comuna Drăguțești, obligați să stea în izolare la domiciliu, după ce au revenit în țară din Anglia. Oamenii sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați de angajații primăriei.

Ghizela Bîzu, în vârstă de 59 de ani, s-a întors în țară pe 18 martie. Femeia s-a izolat la domiciliu, alături de fiică, ginere și cele două nepoate, una de 17 ani, alta de un an și trei luni. După 4 zile, cineva de la primărie i-a întrebat dacă au nevoie de ceva.

Văzând că alimente aduse nu ajung pentru cei 5 membri ai familiei, Petrișor Bîzu i-a întrebat pe angajații Primăriei Drăguțești dacă există alocată vreo sumă zilnică, pentru a ști în cât trebuie să se încadreze. Bărbatul povestește că a fost luat peste picior, în momentul în care a spus că ar vrea o bucată de carne.  

Petrișor Bîzu mai spune că s-a rugat de diverși cunoscuți să-l ajute să-și procure cele necesare. Este supărat, însă, pe autoritățile locale pentru că se se simte tratat ”ca un milog”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here