Plasare Produse

Transparență și comunicare eficientă cu o aplicație pontaj angajați

O comunicare eficientă în interiorul organizațiilor este posibilă cu o aplicație pontaj angajați, care se integrează cu un program calcul salarii. Astfel de soluții digitale reprezintă un ajutor esențial pentru profesioniștii de resurse umane. Ele contribuie la optimizarea fluxului de lucru, și la realizarea cu minim de efort a unor procese complexe de HR și payroll.

Administrarea pontajului în format electronic

Cu o aplicatie pontaj angajati oamenii își pot gestiona cu ușurință, în sistem self-service, orele lucrate într-o lună. Aceștia își pot introduce și vizualiza singuri datele de pontaj, fără să depindă de ajutorul personalului de resurse umane. O aplicație pontaj angajați îți oferă o acuratețe ridicată în ceea privește datele de prezență, care sunt introduse într-un program calcul salarii pentru realizarea operațiunilor de payroll. În plus, oamenii pot trimite solicitări de concediu de odihnă dintr-o aplicație pontaj angajați, procesul fiind eficientizat. Procedând astfel, comunicarea internă este transparentă și eficientă, informațiile importante fiind disponibile în format electronic. De asemenea, productivitatea se îmbunătățește vizibil, angajații ajung să economisească mult timp pe care îl petreceau cu activități manuale, repetitive.

Calculul de salarii poate fi realizat mult mai ușor

Operațiunile de payroll lunare pot fi simplificate prin utilizarea unui program calcul salarii, alături de o aplicație pontaj angajați. Cu ajutorul lor, specialiștii HR pot extrage informațiile despre orele lucrate de membrii companiei, pentru ca mai apoi să efectueze calculul veniturilor salariale, ținând cont de mai toate elemente variabile. De asemenea, utilizarea unui program calcul salarii îți oferă posibilitatea de a face corecții de calcul rapide dacă apar erori. Softul este actualizat constant cu modificările legislative, astfel că operațiunile pot fi efectuate fără griji. Atât o aplicație pontaj angajați cât și un program calcul salarii au un mod intuitiv de utilizare, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

Cum funcționează un program calcul salarii?

O aplicație pontaj angajați intuitivă poate fi completată de un program calcul salarii. În acest soft, poate fi introdusă valoarea netă a salariului negociat cu angajatul, iar valoarea brută a salariului va fi calculată rapid. Procesul poate fi efectuat cu un program calcul salarii atât pentru salariile negociate în lei, cât și pentru cele în valută. Procesele de payroll se simplifică în acest fel și nu mai sunt necesare operațiuni complicate, care consumă mult timp și energie.

Evită greșelile de calcul cu ajutorul soluțiilor digitale

Erorile care pot apărea la calculul de salarii aduc nemulțumiri angajaților și un moral scăzut al lor, mai ales dacă greșelile apar în mod repetat. Spre exemplu, dacă orele suplimentare efectuate într-o lună nu au fost luate în considerare la calculul de salarii, motivația lor poate avea de suferit. Cu o aplicație pontaj angajați, astfel de situații pot fi prevenite. Opțiunea self-service pentru salariați aduce beneficii importante pentru organizații, fiind un mijloc de a avea o comunicare rapidă și transparentă. Într-o aplicație pontaj angajați, pot fi înregistrate cu ușurință orele lucrate, pentru ca departamentul de resurse umane să aibă o imagine clară asupra acestor informații. Ulterior, pot fi introduse datele despre timpul de muncă într-un program calcul salarii, pentru ca operațiunile de payroll să fie precise.

UCMS by AROBS îți oferă soluții software inteligente

Programele pentru gestionarea resurselor umane și a salarizării aduc beneficii majore pentru organizațiile din toate domeniile de activitate. O aplicație pontaj angajați, utilizată alături de un program calcul salarii, îți oferă mai mult timp pentru a îți crește afacerea. De peste 26 de ani, UCMS by AROBS dezvoltă și inovează constant soluții software destinate mediului de business.

True HR și dp-Payroll sunt cele două mari aplicații create de specialiștii UCMS by AROBS, care includ fiecare câte 19 funcționalități, printre care o aplicație pontaj angajați și un program calcul salarii. Sisteme sunt configurabile, astfel încât să acopere cât mai multe dintre particularitățile unei companii. Pentru a afla mai multe detalii, trimite un e-mail la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0738 822 537.

Comment here