Stirile ZileiTârgu-Jiu

Transloc, la un pas de BLOCAJ. Ceartă pe calculatorul secretarei

Ceartă pe calculatorul secretarei de la Transloc, pe care s-a plătit 7000 de lei! ”Nu suntem NASA, nu era nevoie de asemenea calculator” spune Eduard Lădaru.   

Consilierii municipali au refuzat, luni după-amiază, din nou, să voteze bugetul de venituri și cheltuieli al societății de transport în comun din Târgu-Jiu. Eduard Lădaru, reprezentatul Consiliului Local în AGA, a argumentat, într-o adresă trimisă secretarului primăriei, Grigore Jianu, că bugetul nu a fost dezbătut și aprobat în AGA. Directorul Mihai Paraschiv spune că, în aceste condiții, activitatea Transloc intră în blocaj la finalul săptămânii.  

Paraschiv spune că unul dintre motivele pentru care majoritatea din Consiliul Local Târgu-Jiu refuză să-i voteze bugetul, este acela că a cumpărat calculator pentru secretară.  

Eduard Lădaru spune, însă, că legea nu a fost respectată la Transloc, în ceea ce privește convocarea AGA. În plus, consilierul municipal afirmă că s-au făcut achiziții nejustificate, cum ar fi calculatorul secretarei, în valoare de 7000 de lei.

Lădaru neagă că ar acționa la Transloc așa cum cum îi cere viceprimarul Târgu-Jiului, Aurel Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here