Sportive

Transfer de senzaţie. Titus Nicoară a semnat cu CSM Târgu-Jiu

CSM Târgu-Jiu a perfectat un nou transfer. Titus Nicoară, unul dintre cei mai experimentaţi baschetbalişti români, cu multe selecţii la nivelul echipei naţionale de seniori a României, este cel mai nou component al echipei din Târgu Jiu. Baschetbalistul, în vârstă de 33 de ani, a semnat contract pe un sezon cu formaţia gorjeană. În precedenta ediţie de campionat, Titus Nicoară a evoluat pentru Steaua Bucureşti.

Extremă de forţă, Titus Nicoară s-a născut pe 25 martie 1988, la Oradea. Este jucător de pozițiile 4-5, măsoară 2.03 metri şi a adunat o foarte mare experienţă la nivelul cupelor europene, cu peste 400 meciuri disputate în Liga Națională și Cupa României.

„Venirea lui Titus ne bucură foarte mult. În primul rând va aduce un plus de experienţă în cadrul echipei noastre, iar în al doilea rând ne duce cu un pas mai aproape de ceea ce vrem să construim la Târgu-Jiu. Este un jucător binecunoscut în LNBM, ştim cu ce ne poate ajuta, ştim ce poate face pentru noi şi ce nu şi consider că se va plia perfect cu echipa noastră”, a declarat Adrian Roşu, expert sportiv, coordonator secţia de baschet a CSM Târgu-Jiu.

Palmaresul lui Nicoară cuprinde două Cupe ale României, câștigate cu Gaz Metan Mediaș, o finală de Liga Națională, disputată alături de CSM Oradea, o campanie în EuroCup, respectiv o participare la FIBA EuroBasket. De asemenea, a câștigat Campionatul European U18 masculin Divizia B. A evoluat, pe rând, pentru echipele U16, U18, U20, universitară și de seniori a României.

Comment here