Sportive

Transfer de marcă realizat de CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu continuă campania de transferuri pentru viitorul sezon din Liga Florilor. Olteanca Aura Teodora Popescu este noul pivot al CSM Târgu Jiu.

Născută la Craiova, noua achiziție a grupării gorjene este vicecampioană a României și câștigătoare a Cupei EHF, performanțe obținute împreună cu echipa din Craiova. Aura Teodora Popescu, care vine de la CSM Slatina, a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024. 

„Sunt încântată să fac parte din echipa CSM Târgu Jiu și abia aștept să încep această nouă etapă a carierei mele alături de clubul din Târgu Jiu și suporterii gorjeni. Colaborarea mea cu CSM Târgu Jiu pentru viitorul sezon s-a realizat prin negocieri și discuții cu reprezentații clubului. Am avut oportunitatea de a discuta despre proiectul clubului din Târgu Jiu și despre modul în care eu aș putea contribui la echipă. Am ajuns la o înțelegere și așa am semnat cu CSM Târgu Jiu. Ceea ce m-a determinat să aleg CSM Târgu Jiu a fost în primul rând spiritul de echipă, care a condus la obținerea rezultatelor foarte bune, pentru că am urmărit echipa din Târgu Jiu, și în al doilea rând faptul că și eu sunt olteancă” a declarat sportiva.

Comment here