Din JudetNovaciStirile Zilei

Transalpina, REDESCHISĂ. Băcița Băbu așteaptă turiștii cu bunătăți la CASEROLĂ

Transalpina a fost redeschisă circulației, sâmbătă, iar primii turiști nu au întârziat să apară pe cea mai înaltă șosea din țară.

Din București, Constanța sau Craiova- turiștii au venit din diverse colțuri ale țării pentru a se bucura de aerul curat al muntelui, dar și de peisajele deosebite. Pe cei mai mulți i-a încântat faptul că pe marginea șoselei încă există nămeți de zăpadă înalți și de 2-3 metri.

La munte a urcat și Mărioara Băbu, băcița de pe Transalpina, care a început deja să amenajeze stâna pentru turiștii ce o vor vizita în această vară. Băcița a găsit și o soluție pentru a le pune la dispoziție oaspeților săi mâncarea gătită în ceaune. Pentru că restaurantele nu au voie să funcționeze, în această perioadă, cei pofticioși vor primi mâncarea în caserole și o vor putea servi pe pături întinse pe iarbă.

La Rânca, proprietarii de hoteluri și pensiuni așteaptă acordul guvernului pentru reluarea activității. Constantin Pănescu, președintele Asociației Concesionarilor, speră ca în 2020 să se obțină venituri măcar la jumătatea celor obținute în anii precedenți. Cabanierii mizează pe faptul că Transalpina este magnet pentru turiștii români și străini.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here