Din JudetStirile Zilei

TRAGEDIE! Strivit de un buștean la ”Cioaca Neagră”

Accident de muncă mortal, marți, în comuna Runcu. Un bărbat, de 41 de ani, și-a pierdut viața, după ce un buștean aflat la pământ, pe care îl secționa, s-a rostogolit peste el. Decesul victimei a survenit instantaneu, a comunicat ITM Gorj.

”La data de 3 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în punctul numit ”Cioaca Neagră”, de pe raza comunei Runcu, unde se desfășoară activități de exploatare forestieră, a avut loc un accident de muncă.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu si reprezentanți din cadrul ITM Gorj, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un bărbat, de 41 ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, angajat al  societății comerciale, a fost găsit decedat la locul de muncă, strivit de un arbore tăiat, echipajul medical direcționat la locul accidentului constatând decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă” a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here