Din JudetStirile Zilei

TRAGEDIE: Pacienta din ambulanța căzută de pe pod a murit

O ambulanță din Mehedinți, care transporta o pacientă cu COVID-19 a căzut de pe un pod, miercuri seară, în comuna Bălești, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. Din păcate, pacienta, de 67 de ani, a decedat pe timpul nopții, pentru că a suferit o traumă toracică.

Salvarea aducea pacienta infectată cu noul coronavirus de la spitalul din Orșova, unde nu mai sunt locuri, la cel din Târgu-Jiu. Pe porțiunea de drum drept de la Cornești, echipajul medical s-a angajat în depășirea coloanei de mașini, numai că, la un moment dat, unul dintre autoturisme a virat stânga, fără să se asigure.

În urma impactului, salvarea a ieșit de pe șosea și a căzut pe roți de pe un pod înalt de câțiva metri. Localnicii au auzit cele întâmplate și au venit să vadă care e starea răniților.

La locul accidentului a venit și Nicușor Titu, directorul tehnic al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

În cursul nopții, s-a hotărât ca ambulanțierul care conducea salvarea de la Mehedinți, să fie transferat la un spital din Craiova. Bărbatul prezenta o traumă toracică și de bazin, avea sternul și mai multe coaste rupte și sânge în plămân. Medicul de pe ambulanță are fracturat un antebraț, iar asistentul are fractură deschisă la un picior. Ambii se află internați în spitalul din Târgu-Jiu.

Polițiștii au deschis o anchetă, a anunțat Lucian Stroe, Poliția Rutieră Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here