Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

TRAGEDIE! Ionuț Mădălin Nisipeanu, jandarmul din Ţicleni, găsit mort în canalul Bega

Sergentul Major Ionuț Mădălin Nisipeanu, șef de promoție de la Școala de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și încadrat la Gruparea Timișoara a fost găsit mort, marţi, în canalul Bega.

Tânărul era căutat în Timiș din februarie, după ce a plecat din zona Complexului Studenţesc din Timişoara cu un taxi şi nu a mai revenit. Marți, trupul jandarmului a fost descoperit în Bega. A fost observat după ce a scăzut nivelul apei.

Tânărul, de 23 de ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, a absolvit anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, ca şef de promoţie.

„La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. El a fost şef de promoţie, a absolvit ca şef de promoţie, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituţiei, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor. A fost repartizat din Şcoala Militară în Timişoara” declara, în februarie, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, spunea că tânărul de 23 de ani a dispărut din Timişoara în 17 februarie, în jurul orei 04.20. Nisipeanu Mădălin Ionuţ ar fi plecat din zona Complexului Sudenţesc din Timişoara cu un taxi şi nu a mai fost văzut de atunci.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here