Din JudetStirile Zilei

Tragedia de la Văgiulești. Fratele șoferului: I s-a desfăcut roata din față

Tragedie la Văgiulești, unde un copil de nici un an și jumătate a murit din cauza rănilor suferite, după ce tractorul condus de tatăl său s-a răsturnat într-o râpă de peste 10 metri.

Accidentul s-a produs în satul Valea Motrului, marți  după-amiază, când Dragoș Băzăluică, de 30 de ani, de loc din Corcova-Mehedinți, venea acasă cu tractorul și o remorcă plină cu nisip. În tractor îi avea pe cei doi băieți ai săi, de 8 ani și, respectiv, 1 an și 4 luni. La câteva sute de metri distanță de casă s-a produs, însă, nenorocirea. Fratele bărbatului a venit imediat la locul accidentului.

Imediat după producerea accidentului, spre Valea Motrului au fost trimise echipaje de prim-ajutor, dar, după cum spune purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, pentru băiatul de 1 an și 4 luni nu s-a mai putut face nimic.

Localnicii din Valea Motrului sunt marcați de tragedie.

Primele date din ancheta deschisă de polițiști arată că Dragoș Băzăluică nu avea tractorul înmatriculat și nici nu avea permis pentru a-l conduce pe drumurile publice. Asta îl costă pe tatăl îndoliat noi acuzații în dosarul instrumentat de polițiști pe numele său, după cum spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Victor Țuhașu.

Comment here