LIFE

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat pozitiv cu COVID-19

Toto Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, este infectat și el cu noul coronavirus. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu se află internat la spitalul “Matei Balş” din Capitală. Acesta ar fi luat virusul de la Marcel Pavel, în timpul filmărilor din cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, relatează Digisport.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și iată, acum, Toto Dumitrescu. Sunt vedetele din echipa emisiunii “Te cunosc de unde” care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit DigiSport.ro, Toto Dumitrescu, de profesie actor, se află internat de câteva zile la spitalul “Matei Balş” din Capitală.

Toto Dumitrescu a primit şi el provocarea de a participa în acest show cu mare entuziasm: “Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teamă de registrele înalte şi de transpunerea în personajele evident foarte diverse, într- un ritm atât de alert!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here