LIFE

Topul celor mai populare canale de Youtube din România. Cine are peste 6,3 milioane de abonaţi

Potrivit platformei SocialBlade.com, cele mai populare canale de Youtube sunt ale cântăreţilor, vloggerilor, dar şi cele ale gamerilor.

În topul celor mai urmărite canale de Youtube din România se află un canal motivaţional în limba engleză, scrie paginademedia.ro. Este vorba de Be Inspired, fondat în 2015 de un video-editor român, care are o bază de 6,3 milioane de fani. În primele zece cele mai accesate canale româneşti se regăseşte muzică de toate genurile, inclusiv manele, însă Inna este cântăreaţa cu cei mai mulţi abonaţi din România, aproximativ 5,7 milioane. De asemenea, casele de discuri Cat Music (6,1 milioane), Roton Music TV (3,9 milioane) şi MediaPro Music (3,1 milioane) sunt în top zece.

Cântăreţul de manele Dani Mocanu se clasează pe locul 18 în topul celor mai urmărite canale Youtube, potrivit platformei SocialBlade.com, cu 2 milioane de abonaţi, în timp ce casa de discuri de manele Nek Music TV a obţinut a noua poziţie în clasament datorită celor puţin peste 3 milioane de abonaţi. Izabeloi, care a devenit virală cu clipuri în care face slime, este cel mai urmărit vlogger din România, cu 2,7 milioane de abonaţi, în top urmând Selly, cu 2,5 milioane de abonaţi. Noaptea Târziu (1,7 milioane) şi Bianca Adam/Tequila, cu 1,6 milioane, sunt şi ei în vârful clasamentului. Printre gamerii cei mai populari în rândul românilor sunt IULITMx (3,3 milioane), MaxN=INFINITE (2,3 milioane), iRaphaell (2 milioane).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here