LIFE

TOPUL celor mai influenţi români în mediul online

Starcom România a realizat, prin intermediul Social Media Stars Index, topul celor mai urmărite conturi în social media din sfera de divertisment. Pentru elaborarea clasamentului a fost analizată şi urmărită activitatea din online a peste 900 de conturi din România şi a comunităţilor acestora, cu scopul de a oferi o imagine unitară asupra activităţii din social media.

Topul analizează prezenţa celor mai urmărite conturi pe cele trei mari platforme din online – Facebook, Instagram şi Youtube – dar şi anvergura canalului şi engagement-ul comunităţilor fiecărui cont. Astfel, în Top 10 cele mai urmărite conturi în luna decembrie îi găsim pe: Inna, Andra Măruţă, Adelina Pestriţu, Andreea Bălan, Selly, Smiley, Flick Domnul Rimă, Mircea Bravo, MaxINFINITE şi Andrei Zbir.

Datele clasamentului însumează rezultatele principalelor trei platforme, Facebook, Instagram şi Youtube. Performanţele au fost însumate, pentru a obţine o medie a activităţii pe platformele menţionate. Astfel, clasarea pe locul 1 pe o singură platformă nu asigură numărul 1 în top. Personalităţile prezente în top fac parte din mai multe categorii: muzică, TV, zona de beauty & lifestyle, filme şi gaming.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here