LIFE

TOP CINEMA Filmul ”Godzilla: King of the Monsters” a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul “Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty şi cu actorii Vera Farmiga, Kyle Chandler şi Millie Bobby Brown în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit estimărilor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Această continuare a filmului “Godzilla” din 2014 a obţinut încasări de 49 de milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele din Statele Unite şi Canada. Potrivit specialiştilor, debutul noului film din franciza “Godzilla” reprezintă mai degrabă o decepţie, în contextul în care pelicula din 2014 a obţinut încasări aproape de două ori mai mari în primul său weekend pe marile ecrane nord-americane. De asemenea, noul lungmetraj, în care o armată de monştri uriaşi ameninţă viitorul omenirii, a generat reacţii împărţite în rândul criticilor de specialitate.

Liderul de săptămâna trecută, “Aladdin”, produs de studioul Disney, a coborât pe locul al doilea cu încasări de 42,3 milioane de dolari. În regia lui Guy Ritchie (”Snatch”, 2000; ”Sherlock Holmes”, 2009), filmul îi are în distribuţie pe actorul egipteano-canadian Mena Massoud, în rolul lui Aladdin, şi pe Will Smith, care îl interpretează pe intempestivul şi irezistibilul duh ce sălăşluieşte în lampa fermecată.

Un alt film lansat pe marile ecrane la sfârşitul săptămânii trecute este “Rocketman”, care ocupă poziţia a treia. Acest film biografic despre viaţa şi cariera cântăreţului Elton John, interpretat cu brio de Taron Egerton, a obţinut în weekendul său de debut încasări de 25 de milioane de dolari – exact de două ori mai puţin decât “Bohemian Rhapsody” (film despre Freddie Mercury şi trupa Queen) în noiembrie 2018, cu care este inevitabil comparat.

Thrillerul psihologic “Ma”, cu Octavia Spencer în rolul unei femei singure care se împrieteneşte cu un grup de adolescenţi şi le permite să organizeze o petrecere în casa ei, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 18,3 milioane de dolari. Este un debut mai mult decât onorabil pentru un lungmetraj produs cu un buget de doar 5 milioane de dolari.

Filmul “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, al treilea episod din celebra saga cu asasini, în care rolurile principale sunt interpretate de Keanu Reeves, Halle Berry şi Ian McShane, a coborât de pe locul al doilea pe poziţia a cincea cu încasări de 11,1 milioane de dolari.

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 – “Avengers: Endgame” (7,8 milioane de dolari)

7 – “Pokemon Detective Pikachu” (6,7 milioane de dolari)

8 – “Booksmart” (3,3 milioane de dolari)

9 – “Brightburn” (2,3 milioane de dolari)

10 – “The Hustle” (1,3 milioane de dolari).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here