LIFE

Top 50 cei mai proşti artişti rap. Clasamentul a devenit VIRAL pe internet

Un „top 50 cei mai proşti artişti rap”, în care sunt incluse celebrităţi precum Iggy Azalea, Earl Sweatshirt şi Ludacris a devenit viral pe internet, stârnind discuţii cu privire la popularitatea pe care o capătă o informaţie pe care nu şi-o asumă nimeni, potrivit nme.

Primul loc în clasament a fost ocupat de artistul hip-hop Magoo, cunoscut din grupul muzical Timbaland & Magoo, apărut în anul 1989. Grupul muzical a primit un disc de platină, după lansarea primului album de studio, „Welcome to Our World”, în 1997. Topul 10 al celor mai proşti artişti rap este completat de Blueface, Lil Yachty, Stunna 4 Vegas, Silkk the Shocker, Jojo Simmons, G Herbo, 50 Tyson, Lil B, şi I-20. Totodată, artişti precum Vanilla Ice, Shaq, Ron Artest, Birdman, Ludacris, Freeway, 21 Savage, Iggy Azalea, French Montana, Bow Wow şi Flo Rida au fost incluşi în clasamentul interanuţilor.

„Cine a făcut asta? Vreau doar să stăm de vorbă”, a scris cineva pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

„Este evident că încă dorm pentru că tocmai am văzut o listă cu «cei mai proşti 50 de artişti rap», cu Earl Sweatshirt, Cassidy şi Ludacris incluşi în ea. Mă voi întoarce în pat şi voi încerca iar”, a adăugat un alt internaut.

„Cineva a făcut o listă cu cei mai proşti 50 de artişti rap şi, în acest punct, sunteţi toţi lipsiţi de resprect… cei mai mulţi dintre aceştia au discuri de platină şi spectacole la care biletele sunt epuizate”, a scris pe reţeaua de micro-blogging Twitter o altă persoană.

Ca răspuns, anumiţi internauţi au făcut, în glumă, un clasament al celor mai buni artişti rap, incluzând personaje fictive, precum Bugs Bunny, Peppa Pig şi Troy Bolton din „Liceul muzical”. Totodată, luptătorul John Cena şi realizatoarea de televiziune americană Oprah se află pe lista ironică a celor mai buni artişti rap.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here